Nokimestarit

Helppoa, huolellista, laadukasta ja täsmällistä nuohousta

Paikallisten pitkänlinjan nuohoojien halu tarjota asiakkaille helppoa, huolellista, laadukasta ja täsmällistä nuohousta sai aikaan RestaKodin NokiMestarit. NokiMestarimme toimivat paloturvallisten kotien puolesta ja pitävät huolta asiakkaidemme paloturvallisuudesta – hoidamme noet veks.

Miksi valita NokiMestarit?

Nuohousaikataulumme ovat pitävät ja tavoitat meidät helposti. Laadukkaaseen ja siistiin nuohoukseemme kuuluu huolellinen tarkastus, jolla varmistamme, että hormit ovat aina käyttökunnossa ja turvallisia käyttää. Käyntimme yhteydessä asiakkaamme saavat arvokasta tietoa hormien nykytilasta ja mahdollisista rapautumista ja halkeamista.

Rapautuneisiin ja haljenneisiin piippuihin teemme tarvittaessa standardien mukaiset vuotomittaukset. Valitsemalla palvelumme, pidämme puolestasi huolta, että lakisääteinen nuohous toteutuu säännöllisesti vuosittain.

NokiMestarit tavoitat arkipäivisin puhelimitse klo 8-17.30 ja verkkosivujemme kautta 24/7. Voit varata ajan nuohoukselle soittamalla tai lähettämällä ajanvarauspyynnön verkkosivujemme kautta – olemme sinuun pian yhteydessä nuohousajan kera.

Nokimestarit

Varaa tästä aika vuosittaiselle nuohoukselle

Nuohouspalvelumme on helppoa, laadukasta ja täsmällistä. Jätä tietosi, olemme sinuun pian yhteydessä.

Hyväksyn GDPR:n mukaisen tietosuojaselosteen.

Jätä soittopyyntö

Jätä meille soittopyyntö niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, kiitos! Arvostamme yksityisyyttäsi, emmekä luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle.

Hyväksyn GDPR:n mukaisen tietosuojaselosteen.